Onder het motto “Keep The Soul Alive” richtte Saxofonist Henk Haak in 2014 de band SOUL VIBRATION op. Inmiddels staat er een mooie opgetuigde band op het podium, die overal kan rekenen op enthousiaste reacties. Muzikaal gebeurt er iets waardoor je wordt meegezogen; lekkere “Old School Soul” met een heilzame werking op de soms toch al wat stramme ledematen.

Maar liefst 4 groovy zangeressen, een blazerssectie bestaande uit een trombonist, trompettist, 2 saxofonisten en dan nog een ritmesectie met een pianist, bassist, gitarist en drummer. Samen vormen ze een 12 (!) koppige soulformatie die zich swingend uit de naad werkt om het publiek, jong en oud, een onvergetelijke middag of avond te bezorgen en de locatie waar ze optreden omtoveren tot een ware Soul tempel. Het repertoire bestaat uitsluitend uit swingende soul uit de sixties and seventies. Een prachtige soul ballad om het publiek ongeremd mee te laten zingen ontbreekt natuurlijk ook niet in het repertoire. Voor velen is het een muziekfeest der herkenning.

Op zondagmiddag 5 februari zal SOUL VIBRATION het Grand-Café van de MfA in Oldeberkoop omtoveren tot zo’n Soul tempel. De aanvang is 14:30 uur en de entree, zoals altijd, ook nu weer € 10.-

Datum: 5 februari 2023Tijd: 14:30 - 19:00Zaal: Cafe van MfAPrijs: €10.00

Waar moet ik naartoe?

Wat is er nog meer te doen in Oldeberkoop?

Er zijn op dit moment geen aankomende evenementen.