Street Fighting Men

Street Fighting Men

Zondagmiddag 21 mei is dit seizoen de laatste keer dat er in het Grand-Café café van de MfA Mejander aan de Willinge Prinsstraat 24 in Oldeberkoop live muziek te beluisteren valt.
Deze keer staat er een optreden gepland van de Stones-cover band “Street Fighting Men”
Ook dit optreden begint om 14:30 uur en de entree bedraagt € 10.-

Street Fighting Men is een vijfkoppige ‘steengoede’ Rolling Stones tributeband uit het Noorden van het land. Aangezien alle leden al sinds hun jeugd naar de Stones luisteren, kent dit repertoire voor hun geen geheimen meer. De band staat garant voor een spetterend optreden met alle grote hits zoals (I can’t get no) Satisfaction, Jumpin’ Jack Flash, Honky Tonk Women, Paint it Black, Start me up en nog veel meer. Daarnaast beheerst de band ook genoeg “obscure” Stones nummers, zodat een optreden ook voor de diehard fan nog verrassingen kan bevatten welke de reguliere Stones tributebands niet spelen. Met dezelfde beats als Charlie Watts, een pompende bas, de gitaarriffs van Keith Richards & Ronnie Wood en de stem en moves van Mick Jagger. Doe je ogen dicht en je hoort de Stones in topvorm!
Street Fighting Men bestaat uit: Einte Bijlsma – zang en mondharmonica, Anne-Arjen Blanksma – gitaar en zang, Hendrik Elings – drums en zang, Martijn Smilde – gitaar, Gilian de Wit – bas

Datum: 21 mei 2023Tijd: 14:30 - 17:00Zaal: Cafe van MfAPrijs: € 10

Waar moet ik naartoe?

Wat is er nog meer te doen in Oldeberkoop?

Er zijn op dit moment geen aankomende evenementen.