Friese Streekmarkt

Friese Streekmarkt

Op de eerste zaterdag van de maanden mei t/m oktober wordt in Oldeberkoop de Friese Streekmarkt gehouden. De markt begint om 10.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen.

Op de markt, die gehouden wordt in het centrum van Oldeberkoop, staan ruim 20 standhouders klaar om u hun producten te laten proeven en u het verhaal achter deze producten en hun bedrijf te vertellen. Het gaat hier om Friese producten die op een ambachtelijke en vaak kleinschalige wijze geproduceerd worden door mensen met liefde voor hun bedrijf en producten. Aangeboden worden o.a. aardappelen, groenten, fruit, vis, vlees, kaas, zuivel, ijs, honing, wijnen, jams, siropen, hertenvlees en kakelverse eieren. Stichting De Buorkerij Zuidoost Friesland is initiatiefnemer van deze markt. De streekproducten worden door de producenten gezamenlijk op de markt aangeboden.

Bij de stand van het Toeristisch Informatiepunt kunnen bezoekers zich laten informeren over de activiteiten in de omgeving. Ook is er een stand waar informatie verkrijgbaar is op het gebied van duurzaamheid, zoals bijvoorbeeld energiebesparing en zonne-energie.

Datum: 3 september 2022Tijd: 10:00 - 16:00Zaal: Oldeberkoop

Waar moet ik naartoe?

Wat is er nog meer te doen in Oldeberkoop?