Open Dag – Brandweer Oldeberkoop

Brandweer oldeberkoop Heerenveenseweg 2B, Oldeberkoop, Nederland

OPEN DAG, 10:00 - 15:00 uur In en nabij de brandweer kazerne van Oldeberkoop zal de brandweer, tussen 10:00 - 15:00 uur, demonstraties geven. U kunt 'oude' en 'nieuwe' brandweervoertuigen komen bekijken en natuurlijk voor de 'jongere' onder ons zijn er diverse water spellen en springkussens. Komen jullie ook naar de open dag?

Dorpsfeest – Kleintje Berkoop

Appie Tjalmaplein Oosterwoldseweg 3, Oldeberkoop

In plaats van een 3-daags evenement vol met diverse activiteiten, zeggen we dit jaar.... 'Kleintje Berkoop' komt eraan! Dus blok uw agenda want natuurlijk zal de organisatie bvan het dorpsfeest vast nog een 'kleine' verrassing extra hebben!  

Natte Ringrijderij

Doevekamp Molenhoek 2, Oldeberkoop

Op een platte kar, rondgereden worden op het Doevekamp-terrein. Het doel is om ' de ring' te steken zonder nat te worden! Droog overkomen is .... door naar de volgende ronde.

Aanschuiftafel!

Hotel Lunia Molenhoek 2, Oldeberkoop

Speciaal voor gasten die het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten. Om 18.00 uur kunt u 'aanschuiven' voor ons 3 gangen menu! Reserveer 'Aanschuiftafel'  via [email protected] of telefonisch  0516-452555!

€25,00

Vegetarisch 3 gangen diner

Hotel Lunia Molenhoek 2, Oldeberkoop

Eet geen dierendag, maar eet een heerlijk vegetarisch driegangen diner! Reserveren via [email protected] of telefonisch  0516-452555  

Wijn en Wild avond

Hotel Lunia Molenhoek 2, Oldeberkoop

Proef en beleef deze bijzondere tijd van het jaar! Dit is voor wildliefhebbers hét moment om bij Lunia te genieten van een (h)eerlijk wild menu met bijpassende wijnen!