Lintjo

lintjoVelen hebben in hun jeugd in Oldeberkoop op korfbal gezeten. Of staan nu aan de kant om de spelers van Lintjo aan te moedigen. Korfbal neemt namelijk al jaren een belangrijke plaats in de Oldeberkoper samenleving in.

Korfbalvereniging Lintjo, opgericht op 28 maart 1963, is nog steeds een geducht tegenstander voor andere verenigingen. Na jaren in de tweede en derde klasse te hebben gespeeld, heeft Lintjo een tijdje in de vierde klasse gespeeld. In 2016 is het vlaggenschip van Lintjo weer gepromoveerd naar de derde klasse.

De selectieteams spelen op de zaterdag, maar ook kan er door de senioren op de zondag gespeeld worden. In elke categorie van de jeugd zijn er 1 of meerdere teams actief, welke veelal op de zaterdag spelen. Echter is ook de vrijdagavond voor sommige teams een feit, zodat er bijvoorbeeld meerdere sporten beoefend kunnen worden.

Sinds 2017 worden de thuiswedstrijden gedurende het veldseizoen op kunstgras gespeeld. Gedurende het zaalseizoen kunt u de wedstrijden bekijken in de MFA.

De sterke kant van Lintjo is dat er, naast het korfbal, veel andere activiteiten worden georganiseerd, zoals het Lintjo-kamp, de playback-avond, de Kerst- en Paasactiviteiten en het priktoernooi. Voor meer informatie over Lintjo, haar sportieve successen en de agenda kunt u kijken op www.lintjo.nl.

4seizoenenAttractief