Tennisvereniging Brocope

tennisAl sinds 1978 is onze tennisvereniging actief in Oldeberkoop. 
Voor de tennissers zijn twee hardcourtbanen beschikbaar met een toplaag van veerkrachtig rubber, zodat ze bijna het hele jaar bespeelbaar zijn. De banen liggen bij het sportpark “Lunia”, bij het voetbalveld en de multifunctionele accommodatie “MeJander”.

We hebben daar een clubgebouw, die van alle gemakken is voorzien. 
We hebben sanitaire voorzieningen en een zithoek voor ontspanning en vergadering. Omdat tennissen niet alleen gezond, maar vooral ook gezellig is, kunnen de leden na het spelen in het clubgebouw wat drinken bij een ontspannen “nazit”.

Het lidmaatschap kost voor senioren in 2018 € 100,= en voor junioren € 40,=.  
Als van de juniorleden een of twee van de ouders al lid zijn, dan kost het lidmaatschap € 35,=. Om de kosten voor het lidmaatschap zo laag mogelijk te houden, doen we veel voorkomende werkzaamheden aan het clubgebouw en de banen met onze vrijwilligers. Opzeggen van het lidmaatschap, dat loopt van 1 januari tot en met 31 december van het kalenderjaar, moet gebeuren vóór 1 december. 

Voor de senioren is er ook een tossavond op de woensdagavond en er zijn seniorengroepen voor heren en dames. We hebben dit voorjaar 2 teams die mee spelen in de competitie. Zij spelen op de dinsdagavonden. 

En dan de toernooien! We organiseren ook(mede) enkele gezelligheidstoernooien, zoalshet bekende Stellingwerftoernooi. Daaraan nemen 8 verenigingen uit Oost- en Weststellingwerf deel.

Ten slotte de tennislessen. Ook in 2018 kunnen de leden tennisles krijgen van Inn Tenns

U ziet het, Brocope is een actieve en gezellige vereniging waar sfeer en ontspanning belangrijker zijn dan om nummer één te worden.


De voorzitter.

Wilt u meer informatie of een baan huren (voor € 10 per uur, inclusief racket en ballen), dan kunt u contact opnemen met het bestuur:
Voorzitter:
Lute Wedekind, telefoon: 06-53644206, email: l_wedekind@hotmail.com

Penningmeester:
Remco van Maurik, telefoon: (0561) 689451, email: rem.syl@hetnet.nl

Secretaris:
Gerald Huft, telefoon: 06-20631124, email: gerald@slagerijgeraldhuft.nl

Ledenadministratie:
Anja Detmers, telefoon: (0516) 451707, email: anja.detmers@gmail.com

Meer informatie vindt u op de website www.tennisvereniging-brocope.nl 

4seizoenenAttractief