MFA MeJander

mfa mejander

MFA MeJander: de Multi Functionele Accomodatie van Oldeberkoop
Oldeberkoop heeft een Multi Functionele Accomodatie, MFA MeJander, die door het dorp met vrijwilligers wordt beheerd. Het complex huisvest een volwaardige sporthal met tribunes, diverse vergaderzalen, een praktijkruimte, een peuterspeelzaal en een brandweerkazerne. Het gebouw grenst aan de sportvelden en er is ruime parkeergelegenheid. Juist door diverse combinaties in en rond het gebouw zijn de mogelijkheden zeer divers, multifunctioneel dus.

Zoekt u ruimte voor een vergadering, workshop, activiteit, feest of iets anders?
Dan biedt MFA MeJander u de kans om een programma samen te stellen afgestemd op uw wensen. Het gebouw is zo gemaakt dat er mogelijkheden ontstaan voor kleine en grote groepen, van 2 tot 1000 personen. Het gebouw en de ruimtes zijn voor meerdere doeleinden geschikt en door de multifunctionaliteit kan een aanbod op maat worden afgesproken. Persoonlijke afspraken op het gebied van vergaderfaciliteiten en eventuele catering zorgen er voor dat uw activiteit geheel naar wens kan worden georganiseerd.

Uw bedrijf in MFA MeJander?
Dit kan in de praktijkruimte die inmiddels door diverse therapeuten gebruikt wordt. Echter ook de ZZP-er of de thuiswerker kan er prima terecht, mede door het open Wifi-netwerk.

Gebruikmaken van MFA MeJander?
Ga naar de website www.mfaoldeberkoop.nl  en stel uw vraag via Contact. Dan wordt er contact met u opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Website MFA MeJander
Op www.mfaoldeberkoop.nl is meer informatie te vinden.
MFA Mejander is ook te volgen via Twitter en Facebook.

 

 

4seizoenenAttractief