Berkoper Popkoor

popkoor_listentoourmusicHet Berkoper Popkoor is opgericht op 1 april 2004. Onder leiding van dirigent Lars Mulder zingt het 40-koppige koor vooral Nederlands- en Engelstalige popsongs. Inmiddels zijn de koorleden het zingen en het bewegen gewend en verzorgen ze swingende en spetterende optredens! Gastoptredens, eigen concerten, theaterconcerten of samenwerken met andere muziekbands: het Berkoper Popkoor is overal voor te vinden. Zo stonden we diverse malen in zalen, in een theater, in een feesttent, in openluchttheaters en zelfs een keer op een platbodem in het water.

Het koor wordt tijdens optredens en repetities begeleid door een combo, bestaande uit een gitarist, een bassist, een drummer, een percussionist en een toetsenist. Het combo heeft een grote toegevoegde waarde voor het Berkoper Popkoor. Samen maken ze er een swingend geheel van.

Op het repertoire staan veelal bekende hits uit vroegere tijden, maar ook hits van recente datum. Van The Beatles tot de Dolly Dots, van Anouk tot Leonard Cohen, van Billy Joel tot Black Eyed Peas. Het repertoire wordt regelmatig ververst. Ook worden bekende nummers zo nu en dan in een nieuw jasje gegoten.

Voor meer informatie: www.berkoperpopkoor.nl

4seizoenenAttractief