Ondernemersvereniging

Ondernemersvereniging
Al jaren is dit het motto van de Berkoper ondernemersvereniging. Alle leden van de BOV helpen op een of andere manier mee om de bedrijvigheid en leefbaarheid in Oldeberkoop positief te ondersteunen. Wij zijn van mening dat een actief dorp door alle inwoners als prettig ervaren wordt.

Gelukkig staan we daarin ook niet alleen. Er zijn tal van organisaties en vrijwilligers die actief meewerken om iedere keer weer leuke dingen te organiseren.

Voor deze activiteiten is geld nodig, en de BOV probeert zoveel mogelijk initiatieven een bijdrage te geven om deze activiteiten te blijven organiseren.

Omdat dit geld bijeen gebracht word door onze leden, willen we dit verantwoord besteden. Als we een verzoek krijgen voor een financiële bijdrage vragen we daarom ook waarvoor het geld nodig is.

Dat is niet omdat we ons overal mee willen bemoeien, maar vaak blijkt uit een gesprek dat een financiële bijdrage gebruikt word om iets aan te schaffen buiten het dorp dat ook door een lokale ondernemer geleverd kan worden.

En daar waar sommige organisaties niet buiten onze bijdrage kunnen, kunnen de berkoper ondernemers niet zonder de berkopers!

We willen benadrukken dat iedereen zelf moet beslissen waar hij of zij aankopen doet, maar tegelijkertijd willen we iedereen ervan bewust maken dat de berkoper ondernemers veel te bieden hebben en vaak ook weer klaar staan om iets terug te doen voor Oldeberkoop!

Om dit kringetje nu rond te maken hebben we de Berkoper Kadeau Box in het leven geroepen. Een prachtig vormgegeven doosje met daarin een bonnen boekje waarin diverse ondernemers iets leuks aanbieden tegen inlevering van de waardebon voorin het boekje.

Wij sponseren activiteiten niet met geld maar met BKB-boxen. Op deze manier zorgen we ervoor dat het sponsorbedrag uiteindelijk toch weer terugvloeit naar Oldeberkoop.

En misschien voor straks onder de kerstboom, of zomaar tussendoor. Met de Berkoper Kadeau Box krijgt iedereen iets moois! Bij diverse winkels in het dorp verkrijgbaar en bij alle ondernemers inwisselbaar!

Contactgegevens

Contact opnemen via de mail:
[email protected]