Muziek op stapel – Ensemble Teun & Teun

Muziek op stapel – Ensemble Teun & Teun

“Nederlandse Meesters uit de achttiende eeuw en hun Italiaanse inspirators”

Het jonge ensemble Teun & Teun bestaat uit Teun Wisse (blokfluit) en Teun Braken (klavecimbel). Het ensemble won in 2021 de publieksprijs en de OOM-prijs op de Baroque Edition van het Internationaal van Wassenaer Concours 2021. Vanuit de organisatie Oude Muziek is voor 2023 een tournee langs belangrijke podia in Nederland gepland. Daarnaast treedt het duo dus op in Oldeberkoop!
In de achttiende eeuw nam Amsterdam een centrale plaats in de muziekdrukkunst in. De bekendste Italiaanse componisten uit die tijd, waaronder Corelli en Vivaldi, werden hier uitgegeven. En hun composities inspireerden Nederlandse componisten van formaat, zoals Van Wassenaer, De Fesch, en Van Noordt. Teun en Teun presenteren u in Oldeberkoop een programma waarin de muziek van Nederlandse bodem uit deze periode centraal staat. Daarnaast spelen ze muziek van Italiaanse componisten die in Amsterdam uitgegeven zijn.
Wij zien uit naar uw komst

Kaartprijs: €15,- (jongeren tot 21 jaar €10,-) incl programma en drankje

Reserveren via [email protected] . Voor leerlingen van basisschool en middelbare school zijn maximaal acht gratis kaarten beschikbaar, zie ons Scholierenproject op www.muziekopstapel.nl

Tip: In Oldeberkoop bieden Hotel Restaurant Lunia en het Hof van Oldeberkoop, voorafgaand aan het concert een concertmenu. U kunt hiervoor reserveren:
bij Lunia: 0516 452555
bij Hof van Oldeberkoop: 06 46457658

Datum: 23 april 2023Tijd: 15:00 - 17:00Zaal: Bonifatiuskerk OldeberkoopPrijs: €15

Waar moet ik naartoe?

Wat is er nog meer te doen in Oldeberkoop?